Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>GÜNDEM
2 Aralık 2022 Cuma - 02:14

'Türkiye’nin dört köşesinde eser fırtınası estiriyoruz’

Ağrı-Hamur ve Tutak-Patnos arasındaki bölünmüş yol bütünlüğünü sağlayacak 70 kilometrelik yol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun bizzat katılımıyla açıldı.

 Türkiye’nin dört köşesinde eser fırtınası estiriyoruz’

Ağrı-Hamur ve Tutak-Patnos arasındaki bölünmüş yol bütünlüğünü sağlayacak 70 kilometrelik yol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun bizzat katılımıyla açıldı.
Halk oyunu gösterisiyle başlayan açılış töreni, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. 29 bin kilometreye yaklaşan bölünmüş yol ağının yanında 3 bin 665 kilometre bölünmüş yol inşaatının da devam ettiğini belirten Bakan Karaismailoğlu, “Liderliğinizdeki Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu rehber edinerek, yarının ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayacak adımları ülkemizin 81 ilinde atmaya devam ediyoruz. Dünya ekonomik krizlerle boğuşurken, bizler Türkiye’nin dört köşesinde hizmet ve eser fırtınası estiriyoruz. Çalışma arkadaşımızla ülkemizin geleceğinin yatırımlarını bir bir inşa ediyoruz" dedi.
"Başta tarım, hayvancılık, sanayi ve turizm olmak üzere Ağrı’nın sosyo-ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır"
"Son yirmi yıldır yaptığımız yatırımlar sayesinde; akaryakıttan, zamandan, kaza maliyetlerine kadar her yıl ülkece yaklaşık 55 milyar TL tasarruf sağlıyoruz" diye devam eden Bakan Karaismailoğlu, "29 bin kilometreye yaklaşan bölünmüş yol ağımızın yanında 3 bin 665 kilometre bölünmüş yol inşaatımız da devam ediyor. Bugün de huzurlarınızda serhat şehrimiz Ağrı’dan Patnos’a uzanan 70 kilometrelik kuzey-güney aksındaki bölünmüş yol bütünlüğünü sağlayacak Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Yolu’nu açmanın heyecanı, mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Bu yolumuz başta tarım, hayvancılık, sanayi ve turizm olmak üzere Ağrı’nın sosyo-ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır. Güzel vatanımızın kalkınmasına; vatandaşlarımıza iş olacak, aş olacak, ekonomik canlılığa katkı verecek yollar, köprüler, limanlar, tüneller inşa ederek destek veriyoruz. Bu düşüncelerle, ülkemizin geleceğine ışık tutan her projede yanımızda olduğunuz ve desteklediğiniz için çalışma arkadaşlarım adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Yolu‘nun tamamlanmasına katkı sağlayan bütün çalışma arkadaşlarıma da gönülden teşekkür ediyorum. Projemizin başta Ağrı olmak üzere tüm ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
"Ağrı, büyük bir potansiyelin tam merkezinde"
Bakan Karaismailoğlu’nun konuşmasının ardından video konferans yoluyla açılış törenine katılan ve burada vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, batıda ne varsa doğuda da onun olmasını hedeflediklerini ve terör sınır dışına atıldıktan sonra bu yatırımları hayata geçirdiklerini belirtti. Ağrı’nın 2023’te tercihini kendilerinden yana kullanıp, Türkiye Yüzyılı'na destek olacaklarına gönülden inandıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörün gölgesinde yaşayan Ağrı’nın büyük bir potansiyelin tam merkezinde bulunduğunu ve her anlamda zirveye çıkacağını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferansla bağlandığı açılış törenindeki konuşmasının ardından Ağrı-Hamur ve Tutak-Patnos arasındaki 70 kilometrelik yolun açılışını yaptı.

 
'FETÖ bulunduğu her ülke için tehdittir'
 
Kız çocuklarının okullaşma oranı yüzde 95’e ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yanık sosyal hizmetlerde önceliği paylaştı
Yanık, ''Toplumsal kalkınmanın anahtarı kapsayıcı ve kimseyi dışarıda ...
Uludağ’da Erzurum örneği
Usta, ‘Uludağ’da kar uzun süreli kalıyor ama kalite olarak zayıf kalıyor. ...
Dadaşlardan örnek duyarlılık
Erzurum Palandöken Dağı’ndan su almaya gelen arkadaş grubu, bölgede çevre ...
 
Sunar: ‘Önceliğimiz vatandaş memnuniyeti’
Sunar, vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet, yatırım ve projelerin ...
Karataş’tan fiyat istismarına tepki
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Cumhurbaşkanımız işaretini verdi ...
Doğu’dan bir değer daha Kültürel Miras Listesi’nde
“Geleneksel Ahlat Taş İşçiliği Acil Koruma Gerektiren Somut Olmayan Kültürel ...
 
Şehit ve gazi yakınlarına vefa
Şehit yakını, gazi ve gazi yakını toplam 602 kişinin daha kamu kurumlarına ataması yapıldı.
Yusufeli Barajı'nda sular yükselmeye başladı
Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh nehri üzerinde yapımı tamamlanan Yusufeli ...
‘Odak nokta Türkiye markasını güçlendirmek’
Kamu Diplomasisi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva